76Autoklass Timisoara

Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz

Adresa

Str. Miresei nr. 5, Timișoara

Fax

+40 356 818 093

Vanzari
Luni - Vineri 08:30 – 18:00
Sambata 09:00 – 13:00
Duminica Inchis
Service
Luni - Vineri 08:30 – 18:00
Sambata 09:00 – 13:00
Duminica Inchis

Liviu Slugan

Director Sucursala

Lucian Grecu

Director After-Sales

Alina Calancea

Coordonator Vanzari

Florentin Filimon

Consultant Vânzări autoturisme Mercedes-Benz

Mihai Valuta

Consultant Vânzări Autoturisme Honda

Florin Citu

Key Account Manager

Laurentiu L. Vancea

Consultant vanzari autoturisme Honda

Andrei Strain

Consultant Vânzări Autoturisme Rulate

Mircea Bohoru

Consultant Vânzări Autoturisme Rulate

Claudiu Guran

Consilier service

Cătălin Gherghina

Consilier Service

Raul Miclea

Sef Atelier Autoturisme

Adelin Potop

Consultant vanzari contracte de service

Florin Nica

Consilier Vânzări Piese

Folosind piese de origine Mercedes-Benz beneficiezi de avantaje clare

  • Produse certificate și garantate Mercedes-Benz.
  • Cost redus în favoarea afacerii tale.
  • Fiabilitate și confort sporit.
  • Siguranță și calitate conform standardelor producătorului.

Notă: Campanie desfășurată în perioada 22 Iulie — 31 Octombrie 2019. în limita stocului disponibil. Ne rezervăm dreptul de a nu răspunde pentru eventuale erori de publicare a prețurilor, specificațiilor produselor promovate sau a disponibilității acestora. Toate comenzile și produsele se supun termenilor și condițiilor de vânzare ale Centrelor Autorizate de Service Autoklass  Mercedes‑Benz. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați un consilier de service Autoklass. Prețurile nu conțin TVA.


Perioada
22 Iulie 2019 31 Octombrie 2019

Conectat în permanență.

Integrați-vă într-o lume conectată inteligent. Aveți nevoie doar de sistemul Mercedes-Benz. Mercedes me connect, prin care sunteți permanent în contact cu autovehiculul, iar autovehiculul este permanent în contact cu ceea ce este important pentru dvs.

Portalul Mercedes me

Confort

Asistență la parcare de la distanță.

Parcare prin simpla apăsare a unui buton. Parcarea nu este neapărat una dintre activitățile dvs. preferate. De aceea, atunci când fiecare centimetru contează, intervine serviciul nostru inteligent. Activați asistența la parcare de la distanță și ieșiți din autovehicul – puteți controla cu ușurință manevra de parcare din exteriorul autovehiculului, cu ajutorul aplicației instalate pe smartphone. Bonus: asistența la parcare de la distanță recunoaște locurile de parcare în timp ce mașina trece pe lângă acestea.

Control online de la distanță.

Păstrați în permanență controlul asupra autovehiculului. Prin serviciile de control online de la distanță, puteți accesa cu ușurință, în orice moment, toate funcțiile importante ale unui Mercedes, cu smartphone-ul dvs. Indiferent dacă doriți să modificați setările, să accesați informații despre autovehicul, cum ar fi nivelul combustibilului din rezervor, presiunea în anvelope sau starea frânelor, să utilizați funcția geoperimetru sau să presetați temperatura în habitaclu, puteți avea acces în orice moment la autovehiculul dvs. Mercedes.

Navigație

Informații din trafic în timp real.
Navigație cu informații în timp real. În timpul vacanțelor sau când vă întoarceți de la serviciu – informațiile din trafic în timp real permit întotdeauna configurarea traseului ideal până la destinație. Datele din trafic sunt recepționate în timp real și permit optimizarea ghidării dinamice pe traseu. Datorită informațiilor precise și continue despre blocajele din trafic, aglomerație și viteza medie pe drumurile principale, informațiile din trafic în timp real permit minimizarea timpului petrecut la volan.

Service și siguranță

Servicii standard.

Întotdeauna cu un pas în față. Serviciile standard Mercedes me connect elimină o parte dintre problemele specifice tehnice – diagnoza, defecțiunile sau accidentele, de exemplu. Până acum, datele importante ale autovehiculului erau transmise la cerere și se luau măsuri suplimentare în funcție de situație. Aceste lucru putea însemna apelarea partenerului de service în vederea programării următoarei vizite în service sau solicitarea de ajutor imediat de la serviciile de asistență rutieră sau de urgență. Serviciile disponibile includ gestionarea întreținerii, gestionarea defecțiunilor, recuperarea în cazul unui accident și sistemul Mercedes-Benz de apelare în caz de urgență.

Sistemul Mercedes-Benz de apelare în caz de urgență.

Plasa de siguranță vitală. Dacă se declanșează un airbag în cazul unui accident, senzorii de coliziune ai autovehiculului activează automat un apel de urgență. Modulul de comunicații al autovehiculului vă conectează automat cu centrul de comunicații Mercedes-Benz pentru situații de urgență. În astfel de cazuri, sistemul transmite poziția dvs. exactă și numărul de pasageri, precum și informații despre starea autovehiculului. În aceste situații, datele apelului de urgență sunt redirecționate imediat către centrul public european de comunicații în cazuri de urgență, pentru a putea fi adoptate cât mai rapid posibil măsurile de salvare necesare.

Mercedes me Adapter

Conectarea digitală este posibilă și pentru modelele Mercedes mai vechi. Dispozitivul Mercedes me Adapter poate fi utilizat pentru multe modele Mercedes-Benz mai vechi, în unele cazuri fabricate în anul 2002. Cu ajutorul acestui echipament puteți controla de pe smartphone diferite funcții ale autovehiculului.
Puteți accesa în orice moment informații despre autovehicul, cum ar fi nivelul combustibilului din rezervor sau puteți găsi autovehiculul indiferent de locația acestuia, prin funcția de găsire a poziției. Beneficiați de serviciile noastre directe de relații clienți și puteți accesa numeroase oferte, servicii și informații din lumea Mercedes me.

Aflati mai multe despre Mercedes me Adapter.

Magazinul Mercedes me connect

Mercedes me connect - linkul facil la autovehiculul dvs. conectat la lumea digitală.
Doriți să beneficiați de un interior încălzit chiar și atunci când afară este frig? Este foarte posibil – atunci când autovehiculul vă întâmpină cu o temperatură plăcută în habitaclu. Cum? Simplu și comod, cu smartphone-ul. Prin aplicația Mercedes me, puteți preîncălzi autovehiculul la temperatura dorită, în timp ce vă bucurați în liniște de micul dejun. În același timp, puteți controla aspectele legate de securitate: Întrebări precum „Am încuiat autovehiculul?” aparțin trecutului. Aplicația vă permite să încuiați și să descuiați în siguranță, de la distanță, ușile autovehiculului. Acestea, precum și alte servicii digitale proiectate pentru a vă ușura activitățile zilnice și a furniza informații utile cu privire la diferite aspecte ale autovehiculului conectat la lumea digitală, pot fi achiziționate din magazinul Mercedes me connect.

Catre magazin

Pentru mai multe detalii despre Mercedes me, va rugam sa luati legatura cu unul din consilierii de service Autoklass.

Conectivitate la cel mai înalt nivel.

Serviciile Mercedes me Adapter vă permit să interacționați cu autovehiculul într-un mod complet nou. Puteți înregistra automat cu smartphone-ul traseele parcurse sau opririle pentru realimentare, puteți localiza rapid și ușor autovehiculul parcat și monitoriza datele autovehiculului, cum ar fi kilometrajul și nivelul combustibilului. În orice moment și foarte ușor, folosind aplicația Mercedes me Adapter. Beneficiați de gestionarea personalizată a programului de întreținere și primiți oferte adecvate de service de la partenerul dumneavoastra Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz. În cazul unor defecțiuni sau accidente, ajutorul imediat și eficient este asigurat prin listele de verificare corespunzătoare, contactul direct cu serviciul asistență clienți și transmiterea datelor autovehiculului și a poziției curente (în funcție de setările smartphone-ului). În același timp, aveți acces la gama diversificată de oferte, servicii și informații Mercedes me.

Toate serviciile Mercedes me Adapter pe scurt.

Mercedes me Adapter

Autovehiculul meu

Fiți întotdeauna la curent cu cea mai recentă stare memorată a autovehiculului: nivelul de combustibil, kilometrajul, durata de parcare, alături de o fotografie a autovehiculului, informații privind asigurarea și numărul de înmatriculare - starea autovehiculului și gestionarea acestuia vă oferă în orice moment informațiile de care aveți nevoie.

Călătoriile mele

Utilizați lista de călătorii și funcțiile de export și editare, pentru o imagine generală a tuturor călătoriilor dvs. Puteți adăuga comentarii, sorta călătoriile și monitoriza distanțele parcurse și durata călătoriilor. Astfel completarea jurnalului de bord nu mai este o problemă.

Parcare și localizare

La finalul călătoriei, locația autovehiculului este salvată automat, pentru ca dvs. să-l puteți găsi cu ușurință oricând. Imaginile și comentariile suplimentare asigură o localizare și mai ușoară. În plus, aplicația vă permite să monitorizați durata parcării cu un cronometru care vă reamintește că timpul e pe cale să expire.

Modul cockpit

În ecranul cockpit puteți monitoriza toate datele curente și importate ale autovehiculului, în timpul călătoriei: autonomia, viteza medie, temperatura uleiului etc.

Accidente și defecțiuni (în Romania această funcție are o disponibilitate limitată)

În caz de accident sau defecțiune, serviciile Mercedes me Adapter vă permit să beneficiați de asistență promptă și fiabilă. Raportarea directă a daunelor poate fi suplimentată cu funcțiile transmitere imagine și dictare. Aveți posibilitatea să transmiteți datele autovehiculului și locația (în funcție de setările smartphone-ului), pentru a permite serviciului suport clienți să vă asigure asistență imediată.

Dealerul meu

Aplicația vă oferă posibilitatea să contactați cu ușurință partenerul dumneavoastra Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz telefonic sau prin e-mail. Funcția de chestionare privind programarea în service vă permite să solicitați direct informații despre programare de la partenerul de service.

Căutare dealer

Localizați ușor cel mai apropiat Centru Autoklass, pe baza datelor GPS, prin introducerea orașului preferat sau căutarea în apropiere. Toate informațiile importante și opțiunile de contact sunt afișate direct pe ecran.

Gestionarea întreținerii

Datele autovehiculului relevante pentru întreținere sunt transmise Centrului Autoklass cu care sunteti conectat. Acest lucru ne permite să vă trimitem oferte personalizate privind programările pentru întreținere, prin intermediul portalului Mercedes me.

Memento

Setați un memento care să vă avertizeze cu privire la programări importante, cum ar fi efectuarea la timp a reviziei periodice.

Realimentare

Aplicația Mercedes me Adapter documentează stațiile de alimentare, care pot fi exportate și editate. De asemenea, puteți adăuga informații suplimentare, cum ar fi prețul combustibilului sau o scurtă observație.

Pas cu pas, către un autovehicul conectat în rețea.
Cum funcționează serviciile Mercedes me Adapter?

Mercedes me Adapter

Dispozitivul Mercedes me Adapter este introdus în interfața pentru diagnoza autovehiculului (așa-numitul „conector OBD2”). Această interfață permite dispozitivului Mercedes me Adapter să citească datele autovehiculului și să le transmită smartphone-ului prin conexiunea Bluetooth®. Astfel, aveți posibilitatea să accesați datele prin intermediul aplicației Mercedes me Adapter și să utilizați toate funcțiile disponibile. Portalul Mercedes me vă permite să accesați o lume Mercedes-Benz personalizată în funcție de preferințele dvs.

Cum puteți configura accesul dvs. la autovehiculul Mercedes-Benz:

Mercedes me Adapter

Pasul 1
Verificarea cerințelor prealabile

Puteți comanda dispozitivul Mercedes me Adapter la Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz, care va activa serviciul și vă va acorda toată asistența în vederea configurării acestuia. Verificați mai întâi dacă autovehiculul dvs. este compatibil cu dispozitivul Mercedes me Adapter.

De asemenea, aveți nevoie de un smartphone pe care poate fi instalată aplicația Mercedes me Adapter. Instalați pe smartphone aplicația Mercedes me Adapter. Conectați-vă la contul de utilizator Mercedes me.

  Nu uitați să acceptați condițiile de utilizare ale aplicației Mercedes me Adapter. !
Acestea se găsesc în contul dvs. personal, pe portalul Mercedes me, în Menu (meniu) > Terms of Use (condiții de utilizare) > Terms of Use for Mercedes me Adapter services (condiții de utilizare pentru serviciile Mercedes me Adapter)

Dacă sunt îndeplinite aceste cerințe, puteți solicita partenerului dumneavoastra Autoklass, Centru Autorizat Mercedes-Benz, conectarea autovehiculului la contul de utilizator Mercedes me. !

Pasul 2
Conectarea adaptorului și sincronizarea prin Bluetooth®

Introduceți adaptorul în interfața pentru diagnoză („conectorul BOBD2”) a autovehiculului. Dacă este cazul, puteți fixa capacul pe adaptor cu banda Velcro din dotare. Ledul roșu al adaptorului începe să clipească. Din acest moment aveți la dispoziție 3 minute pentru a conecta smartphone-ul la adaptor prin Bluetooth®. Pentru aceasta, căutați dispozitivul cu denumirea „MB....” în meniul Bluetooth® al telefonului. După conectarea autovehiculului la adaptor, ledul rămâne aprins. Dacă nu reușiți să finalizați procesul în cele 3 minute alocate, repetați-l.

Pasul 3
Activarea adaptorului cu ajutorul aplicației

Porniți aplicația pe smartphone, conectați-vă la contul de utilizator Mercedes me dacă nu ați făcut deja acest lucru și selectați „Add new vehicle” (adăugare autovehicul nou). Asigurați-vă că aveți o conexiune la internet stabilă. Dacă ați creat deja un autovehicul în aplicație, activați „My Vehicle” (autovehiculul meu) și selectați „Add another vehicle” (adăugare alt autovehicul). După ce aplicația vă solicită să faceți acest lucru, porniți motorul autovehiculului pe durata următorilor pași ai instalării. Apoi vor fi identificate și verificate datele autovehiculului, iar partenerul de service menționat de dvs. pe portalul Mercedes me va fi adăugat și în aplicație. Respectați instrucțiunile din cadrul aplicației pentru a finaliza procesul de înscriere. După ce aplicația vă solicită să faceți acest lucru, opriți din nou motorul și confirmați finalizarea procesului de activare. Autovehiculul dvs. a fost creat cu succes și puteți utiliza toate funcțiile aplicației Mercedes me Adapter. În funcție de modelul de autovehicul, interfața pentru diagnoză („conectorul OBD2”) este amplasată în diferite poziții din zona pentru picioare.

Pentru mai multe detalii, contactati cel mai apropiat centru Autoklass.


Incepand din:
20 Noiembrie 2018

Servicii

  • Service autoturisme / comerciale usoare / camioane
  • Vânzări Autoturisme Noi / Rulate

Service autovehicule

  • Autoturisme noi
  • Autoturisme rulate
  • Comerciale ușoare

Scrieti-ne

Introduceti comentariile dumneavoastra folosind formularul de mai jos, iar consultantii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp posibil.

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:


Completeaza formularul si te contactam noi.
Pentru a fi eligibil pentru test drive trebuie sa fiti posesor de permis de conducere cu vechime de minim un an.

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:


Selectati modelul, data in care doriti programarea si tipul de serviciu dorit. Ora la care veti fi programat va fi confirmata telefonic.

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:


La Autoklass masina ta actuala poate constitui avans pentru o masina noua. Pentru o evaluare, completeaza formularul si te vom contacta noi !

Masina actuala

Interesat de

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:


Pretul final de buy-back al masinii dumneavoastra va fi stabilit in urma unei evaluari tehnice amanuntite, efectuata in unul din service-urile noastre.
Intrebari frecvente