80Autoklass Bucuresti Sud

Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz

Adresa

Splaiul Unirii 166 A, 040042 Bucureşti

Fax

+40 21 3311779

Vanzari
Luni - Vineri 08:30 – 18:00
Sambata 09:00 – 14:00
Duminica Inchis
Service
Luni - Vineri 08:00 – 18:00
Sambata 09:00 – 14:00
Duminica Inchis

Luiza Grigorescu

Director Sucursală

Costin Hinculov

Director Service

Mihai Teişeanu

Coordonator Vânzări

Sorin Iliescu

Consilier Vânzări Autoturisme

Alexandru Iulian Niculae

Consultant vanzari Autoutilitare

Narcisa Serban

Consultant vanzari smart

Alexandru Ioniţă

Consilier Vânzări Autoturisme

Andrei Tănase

Consilier Vânzări Autoturisme

Florin Mitroi

Consilier Vânzări Autoturisme

Cornel Popa

Consultant Vanzari Auto Rulate

Narcis Ciocică

Consultant Vanzari Auto Rulate

Laurentiu Stan

Consultant Vanzari Autoturisme si Vehicule Comerciale Rulate

Cristian Grigore

Consilier Service Autoturisme

Ciprian Bouros

Consilier Service Autoturisme

Ştefan Manea

Consilier Service Autoturisme

Mihai Bărbulescu

Consilier Service Tinichigerie-Vopsitorie

Ionut Zamfir

Sef atelier Tinichigerie - Vopsitorie

Radita George

Sef Atelier Autoutilitare

Liviu Susanu

Consilier Service Autoutilitare

Marius Alexe

Consilier service Tinichigerie-Vopsitorie

Florin Bercan

Responsabil Contracte Service si Piese Schimb

Iuliana Timaru

Responsabil Contracte Service

Marian Dumitrache

Consultant Vânzări Piese

Cristi Trandafir

Sef birou aprovizionare

Diana Herbei

Asistent Comunicare si Relatii Clienti

Acum, la schimb, pentru autoturismul tau vechi diesel, nu doar ca primesti un bonus de 1000 de euro (net), ci si o doza generoasa de adrenalina: noile modele smart electric drive vin cu zero emisii si 100% placere de a conduce. Concepute ca masini ultracompante ideale pentru orase mari, acestea reprezinta raspunsul logic pentru provocarile mobilitatii urbane.

Bonusul se ofera indiferent de marca autoturismului (Euro 1 pana la Euro 4, inclusiv). Oferta se aplica tuturor comenzilor de noi modele smart electric drive, dar și modelelor noi smart pe benzină*. Valabil pentru comenzile primite în 2017, începând cu data de 23 august, cu livrare pana la 31 martie 2018.

Ca sa traiesti la randul tau experienta, vino pe Soseaua Bucuresti Nord nr. 18, Voluntari, la Autoklass Pipera, singurul Centrul Autorizat smart din Romania.


Oferta se supune termenilor si conditiilor campaniei:

 • Valabil pentru autoturismele noi comandate sau pentru autoturismele de stoc.
 • Perioada campanie: 23.08.2017 – 31.12.2017, cu livrare pana la 31.03.2018.
 • Oferta poate fi combinata cu alte programe de stimulare a vanzarilor sau cu programe guvernamentale de stimulare a reinnoirii parcului auto. Daca exista subventii din partea guvernului pentru autovehiculele actionate electric, bonusul de schimbare poate fi combinat.
 • Bonusul de schimbare este oferit prin sistemul de trade-in in cazul unui autoturism rulat cu o norma de poluare diesel Euro 4, sau prin casarea unui autoturism rulat, cu o norma de poluare diesel Euro 3 sau o versiune mai veche.
 • Prezentul bonus este oferit indiferent de marca de autoturism pe care clientul o conduce la momentul respectiv, dar respectivul autovehicul trebuie sa fi fost inmatriculat pe numele clientului pentru o durata de cel putin 6 (sase) luni inainte de momentul vanzarii / casarii.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 4: Trade-in: achizitionarea in regim trade-in a autovehiculului se realizeaza la momentul intocmirii contractului de vanzare-cumparare.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 3 sau o versiune mai veche: cuantumul compensarii financiare pentru masina rulata se va stabili in baza unei evaluari realizate de catre o institutie independenta cu care colaboreaza dealerul respectiv. In cazul in care casarea este realizata direct de catre client, certificatul oficial de casare trebuie sa fie inmanat dealerului pentru ca respectivul client sa beneficieze de valoarea de trade-in. Casarea si radierea autovehicului pot fi efectuate si de catre dealer in numele clientului.

Perioada
07 Septembrie 2017 31 Decembrie 2017

Schimba orice autoturism diesel Euro 1-Euro 4 cu un Mercedes-Benz diesel, benzină sau Plug-In Hybrid si primesti 2000 de euro (net) bonus de schimb !

Bonusul se ofera indiferent de marca autoturismului (Euro 1 pana la Euro 4, inclusiv). Oferta se aplica tuturor comenzilor de modele noi Mercedes-Benz Plug-In Hybrid sau diesel cu standarde de emisii Euro 6. Valabil pentru toate comenzile primite in 2017 , incepand cu 23 august 2017, cu livrare pana la 31 martie 2018. Disponibil la toate centrele Autokass din Romania.Oferta se supune termenilor si conditiilor campaniei:

 • Valabil pentru autoturismele noi comandate sau pentru autoturismele de stoc.
 • Perioada campanie: 23.08.2017 – 31.12.2017, cu livrare pana la 31.03.2018.
 • Oferta poate fi combinata cu alte programe de stimulare a vanzarilor sau cu programe guvernamentale de stimulare a reinnoirii parcului auto. Daca exista subventii din partea guvernului pentru autovehiculele actionate electric / autovehicule plug-in hybrid, bonusul de schimbare poate fi combinat.
 • Bonusul de schimbare este oferit prin sistemul de trade-in in cazul unui autoturism rulat cu o norma de poluare diesel Euro 4, sau prin casarea unui autoturism rulat, cu o norma de poluare diesel Euro 3 sau o versiune mai veche.
 • Prezentul bonus este oferit indiferent de marca de autoturism pe care clientul o conduce la momentul respectiv, dar respectivul autovehicul trebuie sa fi fost inmatriculat pe numele clientului pentru o durata de cel putin 6 (sase) luni inainte de momentul vanzarii / casarii.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 4: Trade-in: achizitionarea in regim trade-in a autovehiculului se realizeaza la momentul intocmirii contractului de vanzare-cumparare.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 3 sau o versiune mai veche: cuantumul compensarii financiare pentru masina rulata se va stabili in baza unei evaluari realizate de catre o institutie independenta cu care colaboreaza dealerul respectiv. In cazul in care casarea este realizata direct de catre client, certificatul oficial de casare trebuie sa fie inmanat dealerului pentru ca respectivul client sa beneficieze de valoarea de trade-in. Casarea si radierea autovehicului pot fi efectuate si de catre dealer in numele clientului.
 • Pentru varianta benzină, oferta intră în vigoare de la data de 04.09.2017.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati unul dintre centrele Autoklass:


Perioada
06 Septembrie 2017 31 Decembrie 2017

Scapati de grija incidentelor auto minore si bucurati-va de timpul dumneavoastra!

Autoklass vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu un nou serviciu de autoconstatare a daunelor in cazul unor accidente. 

Astfel, in orice sucursala a grupului Autoklass, exista un expert in evaluarea daunelor auto acoperite de polita CASCO, pentru ca dumneavoastra sa nu mai fiti nevoit sa vizitati societatea de asigurari. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati numarul nostru de Call Center la 031.711.07.01 pentru o programare la cel mai apropiat punct de lucru Autoklass si ne vom ocupa de realizarea si finalizarea dosarului dumneavoastra de daune. 

Actele și documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră la data programării stabilită prin call-center, necesare întocmirii dosarului de daună, sunt:

 • constatarea amiabila sau actele de la politie – în original;
 • certificat de înmatriculare auto (talon)
 • permis de conducere
 • polița casco – copie;
 • împuternicire– în original, la dosarele de daună unde proprietarii sunt persoane juridice;


Nu se deschid dosare de daună de tip autoconstatare pentru:

 • evenimente de tip furt, tentativă de furt, incendiu, inundație sau vandalism;
 • avarierea numai a jantelor și /sau a anvelopelor;
 • dosare de tip RCA
 • deschiderea de multiple dosare de dauna

Societati de asigurari partenere: Allianz,Asirom, Generali, Omniasig si Uniqa

* in functie de societatea de asigurari la care aveti incheiata polita CASCO, conditiile contractuale limiteaza serviciul de Autoconstatare la o anumita suma maxima. In cazul in care aceasta este depasita, veti fi directionat catre Centrul Constatari Daune.


Servicii

 • Service autoturisme / comerciale usoare / camioane
 • Vânzări Autoturisme Noi / Rulate
 • Centru Constatare Daune

Service autovehicule

 • Autoturisme noi
 • Autoturisme rulate
 • Comerciale ușoare

Scrieti-ne

Introduceti comentariile dumneavoastra folosind formularul de mai jos, iar consultantii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp posibil.

Selectati perioada în care doriti sa veniti la test drive plus marca si modelul care va interseaza.

Selectati data in care doriti programarea plus tipul de serviciu dorit si marca masinii. Ora la care veti fi programat va fi confirmata telefonic.