115Autoklass Bucuresti Pipera

Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz

Adresa

Bucureşti Nord nr.18, Voluntari

Fax

+40 37 2752229

Vanzari
Luni - Vineri 09:00 – 19:00
Sambata 10:00 – 16:00
Duminica Inchis
Service
Luni - Vineri 08:30 – 17:00
Sambata 09:00 – 14:00
Duminica Inchis

Aurelian Cîrlan

Director Sucursală

Ecaterina Stefan

Director vanzari & service smart

Bogdan Baros

Coordonator Vânzări Autoturisme

Daniel Popescu

Director servicii post vanzare

Alexandru Maftei

Consultant Vanzari Autoutilitare

Bogdan Gebăilă

Key Accout Flote smart

Bogdan Tomescu

Consultant Vanzari Autoturisme

Cristian Budeş

Consilier Vânzări Autoturisme

Bogdan Petre

Consultant Vanzari Autoturisme

Camelia Balaban

Consultant vanzari smart

Dan Andrei

Consilier Vanzari Autoturisme Rulate

Bogdan Gebăilă

Key Accout Flote smart

Costin Stuparu

Şef Atelier Autoturisme

Alexandru Manciur

Consilier Service Autoturisme

Marian Florea

Consilier Service Autoturisme

Mircea Moraru

Consilier Service Tinichigerie-Vopsitorie

Enescu Sandu

Consilier Service Tinichigerie-Vopsitorie

Sarchiz Ramona

Responsabil Garantii

Alexandru Cristache

Coordonator Service smart

Spirescu Mircea

Responsabil Contracte Service

Cristian Popa

Consultant vanzari contracte service

Alexandru Dedu

Sef Birou Aprovizionare

Udrescu Ovidiu

Consultant Vanzari Piese

Alexandra Deaconu

Operator Infodesk

Verificaţi şi reglaţi gratuit luminile exterioare ale autoturismelor şi autovehiculelor comerciale în perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2017.

Mercedes-Benz România lansează cea de-a noua ediție a programului național gratuit de verificare și reglare a luminilor exterioare. Programul se adresează tuturor posesorilor de autoturisme și autovehicule comerciale Mercedes-Benz şi are ca scop scăderea numărului de accidente pe timpul iernii. 
Efectuaţi "Testul de lumini" şi astfel vă asiguraţi că veţi avea o vizibilitate mai bună.
Pentru detalii vă invităm să vizitaţi unul din centrele Autoklass.

Notă: Ofertă valabilă pentru operaţiuni de bază. În cazul în care condiţia sau specificaţiile vehiculului impun operaţiuni suplimentare, acestea vor fi taxate suplimentar. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vă adresaţi unui Centru Autokass. Toate serviciile şi produsele se supun termenilor şi condiţiilor de vânzare ale Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz.


Perioada
20 Noiembrie 2017 20 Decembrie 2017

Pachetul contine:

 • Schimb de ulei, filtru ulei și lamele ștergător, manoperă inclusă
 • Cadou Șapcă Mercedes-Benz

Ulei de motor Mercedes-Benz

Performanţă mai bună prin reducerea fricţiunii


Uleiul de motor Mercedes-Benz este capabil să facă faţă perfect sarcinilor mecanice şi termice. Componentele şi aditivii selectaţi în mod special întrunesc standardele de calitate ale unui motor Mercedes-Benz şi asigură nivelul ridicat de eficienţă şi performanţă, reducând frecarea mecanică dintre componentele fixe și mobile ale motorului.


Siguranţă în orice situaţie

Uleiul nostru garantează că motorul dvs. Mercedes-Benz poate funcționa în siguranță în orice anotimp și în orice condiții meteorologice. Atunci când alegeţi uleiul de motor de origine Mercedes-Benz, nu alegeţi doar un lubrifiant compatibil cu autovehiculul dumneavoastră, ci şi unul care are își păstrează caracteristicile pe o perioadă îndelungată.


Consum mai mic. Mai puţine emisii. Performanţă mai mare

Datorită calităţii speciale a uleiului de motor de origine Mercedes-Benz aveţi un beneficiu clar atunci când vine vorba de rularea economică. Reduce frecarea, conţine aditivi eficienţi care îi cresc rezistenţa şi ajută la menţinerea unui nivel înalt de performanţă.

Filtrele de ulei de origine

Filtrele de ulei de origine dezvoltate de Mercedes-Benz reflectă întotdeauna cele mai noi inovații tehnologice. Specialiștii noștri acordă o importanță deosebită materialelor din care sunt confecționate, asigurând astfel o etanșare perfectă.

Set lamele ștergătoare Mercedes-Benz

Indiferent de ce vreme întâmpinați la volan, ștergătoarele de parbriz de origine
Mercedes-Benz vă vor ajuta întotdeauna - pentru o vizibilitate perfectă și rezistență la intemperii, puteți conta întotdeauna pe ele.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Manopera este inclusă în preț.
Notă: Campanie desfășurată în perioada 20 octombrie - 15 decembrie 2017, în limita stocului disponibil. Ne rezervăm dreptul de a nu răspunde pentru eventuale erori de publicare a prețurilor, specificațiilor produselor promovate sau a disponibilității acestora. Pentru a fi siguri că prețurile și specificațiile produselor sunt valabile și corecte, vă rugăm să vă adresați unui Centru Autoklass. 


Perioada
20 Octombrie 2017 15 Decembrie 2017

Indiferent daca sunteti deja un client la service-ului nostru sau nu, verificarea sezoniera a autovehiculului dumneavoastra va va pregati autovehiculul pentru a face fata celor mai scazute temperaturi, asigurandu-va un drum linistit.

 • Verificare grad de uzura anvelope
 • Verificare concentratie lichid de racire
 • Testare acumulator si verificare sistem de incarcare
 • Verificare concentratie lichid spalare parbriz
 • Verificare sistem iluminare
 • Verificare sistem incalzire / climatizare
 • Verificare grad de uzura lamele stergatoare

de la 100 lei

Programeaza-te


Programeaza-te Pret: 180 lei


Perioada
07 Noiembrie 2017 31 Decembrie 2017

Profita de ofertele toamnei la Autoklass! Asigura-ti un drum linistit la bordul autovehiculului tau Mercedes-Benz!

Pachet igienizare instalatie climatizare autoturisme Mercedes-Benz: 150 RON (TVA inclus), care include cost materiale si manopera :

 • verificare etanseitate vaporizator, verificare filtru clima/polen
 • igienizat instalatie aer conditionat cu dezinfectant instalatie clima

GRATUIT!  Verificarea sistemului de spalat parbrizul si farurile autoturismelor Mercedes-Benz. In cazul in care este necesara inlocuirea lamelelor, se va acorda pentru acestea o reducere de 10%.


Perioada
06 Septembrie 2017 30 Noiembrie 2017

Profita de ofertele toamnei la Autoklass! Asigura-ti un drum linistit la bordul autovehiculului tau Mercedes-Benz!

Verificare de toamna a autoturismelor Mercedes-Benz - 120 ron cu TVA inclus, ce include:

 • Testare electronica (short test) 
 • Verificare baterie
 • Verificare eficienta franare pe stand
 • Reglare faruri

GRATUIT!  Verificarea sistemului de spalat parbrizul si farurile autoturismelor Mercedes-Benz. In cazul in care este necesara inlocuirea lamelelor, se va acorda pentru acestea o reducere de 10%.


Perioada
10 Septembrie 2017 30 Noiembrie 2017

Acum, la schimb, pentru autoturismul tau vechi diesel, nu doar ca primesti un bonus de 1000 de euro (net), ci si o doza generoasa de adrenalina: noile modele smart electric drive vin cu zero emisii si 100% placere de a conduce. Concepute ca masini ultracompante ideale pentru orase mari, acestea reprezinta raspunsul logic pentru provocarile mobilitatii urbane.

Bonusul se ofera indiferent de marca autoturismului (Euro 1 pana la Euro 4, inclusiv). Oferta se aplica tuturor comenzilor de noi modele smart electric drive, dar și modelelor noi smart pe benzină*. Valabil pentru comenzile primite în 2017, începând cu data de 23 august, cu livrare pana la 31 martie 2018.

Ca sa traiesti la randul tau experienta, vino pe Soseaua Bucuresti Nord nr. 18, Voluntari, la Autoklass Pipera, singurul Centrul Autorizat smart din Romania.


Oferta se supune termenilor si conditiilor campaniei:

 • Valabil pentru autoturismele noi comandate sau pentru autoturismele de stoc.
 • Perioada campanie: 23.08.2017 – 31.12.2017, cu livrare pana la 31.03.2018.
 • Oferta poate fi combinata cu alte programe de stimulare a vanzarilor sau cu programe guvernamentale de stimulare a reinnoirii parcului auto. Daca exista subventii din partea guvernului pentru autovehiculele actionate electric, bonusul de schimbare poate fi combinat.
 • Bonusul de schimbare este oferit prin sistemul de trade-in in cazul unui autoturism rulat cu o norma de poluare diesel Euro 4, sau prin casarea unui autoturism rulat, cu o norma de poluare diesel Euro 3 sau o versiune mai veche.
 • Prezentul bonus este oferit indiferent de marca de autoturism pe care clientul o conduce la momentul respectiv, dar respectivul autovehicul trebuie sa fi fost inmatriculat pe numele clientului pentru o durata de cel putin 6 (sase) luni inainte de momentul vanzarii / casarii.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 4: Trade-in: achizitionarea in regim trade-in a autovehiculului se realizeaza la momentul intocmirii contractului de vanzare-cumparare.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 3 sau o versiune mai veche: cuantumul compensarii financiare pentru masina rulata se va stabili in baza unei evaluari realizate de catre o institutie independenta cu care colaboreaza dealerul respectiv. In cazul in care casarea este realizata direct de catre client, certificatul oficial de casare trebuie sa fie inmanat dealerului pentru ca respectivul client sa beneficieze de valoarea de trade-in. Casarea si radierea autovehicului pot fi efectuate si de catre dealer in numele clientului.

Perioada
07 Septembrie 2017 31 Decembrie 2017

Schimba orice autoturism diesel Euro 1-Euro 4 cu un Mercedes-Benz diesel, benzină sau Plug-In Hybrid si primesti 2000 de euro (net) bonus de schimb !

Bonusul se ofera indiferent de marca autoturismului (Euro 1 pana la Euro 4, inclusiv). Oferta se aplica tuturor comenzilor de modele noi Mercedes-Benz Plug-In Hybrid sau diesel cu standarde de emisii Euro 6. Valabil pentru toate comenzile primite in 2017 , incepand cu 23 august 2017, cu livrare pana la 31 martie 2018. Disponibil la toate centrele Autokass din Romania.Oferta se supune termenilor si conditiilor campaniei:

 • Valabil pentru autoturismele noi comandate sau pentru autoturismele de stoc.
 • Perioada campanie: 23.08.2017 – 31.12.2017, cu livrare pana la 31.03.2018.
 • Oferta poate fi combinata cu alte programe de stimulare a vanzarilor sau cu programe guvernamentale de stimulare a reinnoirii parcului auto. Daca exista subventii din partea guvernului pentru autovehiculele actionate electric / autovehicule plug-in hybrid, bonusul de schimbare poate fi combinat.
 • Bonusul de schimbare este oferit prin sistemul de trade-in in cazul unui autoturism rulat cu o norma de poluare diesel Euro 4, sau prin casarea unui autoturism rulat, cu o norma de poluare diesel Euro 3 sau o versiune mai veche.
 • Prezentul bonus este oferit indiferent de marca de autoturism pe care clientul o conduce la momentul respectiv, dar respectivul autovehicul trebuie sa fi fost inmatriculat pe numele clientului pentru o durata de cel putin 6 (sase) luni inainte de momentul vanzarii / casarii.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 4: Trade-in: achizitionarea in regim trade-in a autovehiculului se realizeaza la momentul intocmirii contractului de vanzare-cumparare.
 • Autovehicule rulate cu norma de poluare Euro 3 sau o versiune mai veche: cuantumul compensarii financiare pentru masina rulata se va stabili in baza unei evaluari realizate de catre o institutie independenta cu care colaboreaza dealerul respectiv. In cazul in care casarea este realizata direct de catre client, certificatul oficial de casare trebuie sa fie inmanat dealerului pentru ca respectivul client sa beneficieze de valoarea de trade-in. Casarea si radierea autovehicului pot fi efectuate si de catre dealer in numele clientului.
 • Pentru varianta benzină, oferta intră în vigoare de la data de 04.09.2017.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati unul dintre centrele Autoklass:


Perioada
06 Septembrie 2017 31 Decembrie 2017

In perioada 7 august – 31 decembrie 2017, in cadrul sucursalei Autoklass Pipera, clientii posesori de autoturisme smart vor beneficia de un pret special pentru igienizarea instalatiei de aer conditionat, si anume 190 lei, TVA inclus.

In perioada de valabilitate a pachetelor de service smart, clientii vor beneficia de urmatoarele conditii comerciale speciale atat pentru verificarile suplimentare cat si pentru lucrarile efectuate in aceasta perioada:

 • manopera - 83 lei/h fara TVA
 • 10% discount piese schimb si materiale

Campania de Lumini este gratuita pana la data de 31.12.2017 pentru toate vehiculele mai vechi de 12 luni.

Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, contactati un consilier de service.


Perioada
07 August 2017 31 Decembrie 2017

In perioada 7 august – 31 decembrie 2017, in cadrul sucursalei Autoklass Pipera, clientii posesori de autoturisme smart vor beneficia de un pret special la verificarea instalatiei de climatizare, si anume 190 lei, TVA inclus.

Verificarea include: verificare instalatie AC, solutie contrast, ulei compresor si freon.

In perioada de valabilitate a pachetelor de service smart, clientii vor beneficia de urmatoarele conditii comerciale speciale atat pentru verificarile suplimentare cat si pentru lucrarile efectuate in aceasta perioada:

 • manopera - 83 lei/h fara TVA
 • 10% discount piese schimb si materiale

Campania de Lumini este gratuita pana la data de 31.12.2017 pentru toate vehiculele mai vechi de 12 luni.

Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, contactati un consilier de service.


Perioada
07 August 2017 31 Decembrie 2017

In perioada 7 august – 31 decembrie 2017, in cadrul sucursalei Autoklass Pipera, verificarea in vederea achizitiei unui autovehicul smart are un pret special, de numai 691 lei TVA inclus.

Verificarea include: verificare la rampa, verificarea cablajului electric si verificare electronica. 

Doar asa vei stii cu siguranta ca ai facut cea mai buna alegere cu noua ta masina. 

In perioada de valabilitate a pachetelor de service smart, clientii vor beneficia de urmatoarele conditii comerciale speciale atat pentru verificarile suplimentare cat si pentru lucrarile efectuate in aceasta perioada:

 • manopera - 83 lei/h fara TVA
 • 10% discount piese schimb si materiale

Campania de Lumini este gratuita pana la data de 31.12.2017 pentru toate vehiculele mai vechi de 12 luni.

Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, contactati un consilier de service.


Perioada
07 August 2017 31 Decembrie 2017

In perioada 7 august – 31 decembrie 2017, in cadrul sucursalei Autoklass Pipera, clientii posesori de autoturisme smart vor beneficia de oferte speciale la pachete de franare, dupa cum urmeaza.

smart fortwo Model 450 - 1343 lei, TVA inclus

* pachetul include: set discuri frana,  set placute frana, set saboti frana, lichid frana si manopera.

smart fortwo Model 451 - 1478 lei, TVA inclus

* pachetul include: set discuri frana,  set placute frana, set saboti frana, lichid frana si manopera.

smart fortwo Model 453 - 1341 lei, TVA inclus

* pachetul include: set discuri frana,  set placute frana, lichid frana si manopera.

In perioada de valabilitate a pachetelor de service smart, clientii vor beneficia de urmatoarele conditii comerciale speciale atat pentru verificarile suplimentare cat si pentru lucrarile efectuate in aceasta perioada:

 • manopera - 83 lei/h fara TVA
 • 10% discount piese schimb si materiale

Campania de Lumini este gratuita pana la data de 31.12.2017 pentru toate vehiculele mai vechi de 12 luni.

Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, contactati un consilier de service.


Perioada
07 August 2017 31 Decembrie 2017

In perioada 10 august – 31 decembrie 2017, in cadrul sucursalei Autoklass Pipera, clientii posesori de autoturisme smart vor beneficia de oferte speciale la schimbul de ulei, dupa cum urmeaza.

smart Model 450, motorizare benzina:

Schimb ulei + filtru ulei - 278 lei, TVA inclus

* pachetul include: filtru de ulei, ulei, taxa de reciclare ulei si manopera aferenta.

smart Model 451, motorizare benzina

Schimb ulei + filtru ulei - 290 lei, TVA inclus

* pachetul include: filtru de ulei, ulei, taxa de reciclare ulei si manopera aferenta.

smart fortwo/ forfour Model 453, motorizare benzina de 71 CP

Schimb ulei + filtru ulei - 416.22 lei, TVA inclus

* pachetul include: filtru de ulei, ulei, taxa de reciclare ulei si manopera aferenta.

smart forfour Model 454 (benzina), an fabricatie: de la 2004

Schimb ulei + filtru ulei - 358 lei, TVA inclus

* pachetul include: filtru de ulei, ulei, taxa de reciclare ulei si manopera aferenta.

 

In perioada de valabilitate a pachetelor de service smart, clientii vor beneficia de urmatoarele conditii comerciale speciale atat pentru verificarile suplimentare cat si pentru lucrarile efectuate in aceasta perioada:

 • manopera - 83 lei/h fara TVA
 • 10% discount piese schimb si materiale

Campania de Lumini este gratuita pana la data de 31.12.2017 pentru toate vehiculele mai vechi de 12 luni.

Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, contactati un consilier de service.


Perioada
07 August 2017 31 Decembrie 2017

Scapati de grija incidentelor auto minore si bucurati-va de timpul dumneavoastra!

Autoklass vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu un nou serviciu de autoconstatare a daunelor in cazul unor accidente. 

Astfel, in orice sucursala a grupului Autoklass, exista un expert in evaluarea daunelor auto acoperite de polita CASCO, pentru ca dumneavoastra sa nu mai fiti nevoit sa vizitati societatea de asigurari. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati numarul nostru de Call Center la 031.711.07.01 pentru o programare la cel mai apropiat punct de lucru Autoklass si ne vom ocupa de realizarea si finalizarea dosarului dumneavoastra de daune. 

Actele și documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră la data programării stabilită prin call-center, necesare întocmirii dosarului de daună, sunt:

 • constatarea amiabila sau actele de la politie – în original;
 • certificat de înmatriculare auto (talon)
 • permis de conducere
 • polița casco – copie;
 • împuternicire– în original, la dosarele de daună unde proprietarii sunt persoane juridice;


Nu se deschid dosare de daună de tip autoconstatare pentru:

 • evenimente de tip furt, tentativă de furt, incendiu, inundație sau vandalism;
 • avarierea numai a jantelor și /sau a anvelopelor;
 • dosare de tip RCA
 • deschiderea de multiple dosare de dauna

Societati de asigurari partenere: Allianz,Asirom, Generali, Omniasig si Uniqa

* in functie de societatea de asigurari la care aveti incheiata polita CASCO, conditiile contractuale limiteaza serviciul de Autoconstatare la o anumita suma maxima. In cazul in care aceasta este depasita, veti fi directionat catre Centrul Constatari Daune.


Servicii

 • Service autoturisme / comerciale usoare / camioane
 • Vânzări Autoturisme Noi / Rulate

Service autovehicule

 • Autoturisme noi
 • Autoturisme rulate
 • Comerciale ușoare

Scrieti-ne

Introduceti comentariile dumneavoastra folosind formularul de mai jos, iar consultantii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp posibil.

Selectati perioada în care doriti sa veniti la test drive plus marca si modelul care va interseaza.

Selectati data in care doriti programarea plus tipul de serviciu dorit si marca masinii. Ora la care veti fi programat va fi confirmata telefonic.