>> Autoklass Pipera
Centru autorizat de vânzări şi service smart

Şos. Bucureşti Nord nr. 18, Voluntari +40734 302732

Start la vânzări pentru smart fortwo şi forfour electric drive
Modelul electric urban, pregătit de lansare

  • Bucureşti.

  • Noile modele smart electric drive sunt disponibile pentru comenzi la Partenerul Autorizat smart - Autoklass Pipera.

>> Fortwo Coupé electric drive


Preţuri începând cu 22.078 €

>> Fortwo Cabrio electric drive


Preţuri începând cu 25.337 €

>> Forfour electric drive


Preţuri începând cu 22.739 €

Descoperiți-l acum.

Atunci când vă decideți să achiziționați un smart electric drive nu optați numai pentru o mașină electrică, ci alegeți o mașină electrică care vi se potrivește perfect: un autoturism cu două locuri, patru lsau un cabrio. Pentru că smart-ul este singura companie producătoare de autovehicule care își oferă întreaga gamă și în modul electric.

Fiecare model este un smart adevărat: agil și manevrabil pentru o manevrare perfectă în oraș. Iar motorul electric asigură accelerare dinamică din start.

Preţurile sunt cele disponibile pentru România includ TVA. Rabla Plus: Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2017-2019, derulat de AFM şi finanţat din fondul pentru mediu;

Emisii zero. Posibilităţi infinite.

Cu o autonomie de până la 160 Km la o singură încărcare, smart electric drive oferă toate avantajele şi bucuriile unui smart obişnuit, dar cu 0 emisii.

Întotdeauna inovatori, suntem singurul producător auto din lume care oferă o gamă completă de automobile electrice: de la smart fortwo coupé la smart forfour.

Costuri reduse de funcţionare.

Pentru că smart electric drive nu produce emisii, ajuţi mediul înconjurător şi la mentinerea oraşelor mai curate. Planeta va deveni un loc mai plăcut de a fi.

  0 g/km CO2 emisii
  3.5 ore timp încărcare
pana la 160 Km autonomie
  125 Km/h viteza maximă

Distractiv de condus

Spre deosebire de autovehiculele pe benzină, maşinile electrice oferă accelerare instantă, de îndată ce apăsaţi pedală. Deci, smart electric drive se simte mai agilă şi mai receptivă decât omologul său alimentat cu benzină.

Este şi eficient, folosind un sistem de frânare regenerativă pentru a valorifica energia cinetică. Astfel, de fiecare dată când încetineşti, această energie ajută la încărcarea bateriei.

Uşor de încărcat.

La fel ca în cazul telefonului mobil, în curând te vei obişnui să îţi încarci smart-ul tău electric drive peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu.

Mai multe

smart control.

Vrei să sti câtă putere mai are bateria ta? Simplu, verifici prin aplicaţie. Aplicaţia smart control îţi oferă posibilitatea să verifici timpul de încărcare, autonomia şi funcţiile maşinii.

Disponibil pentru iOS şi Android.

Sigură şi practică.

La fel ca restul gamei smart, modelele smart electric drive sunt dotate pentru a maximiza siguranţa şi caracterul practic.

Celula de siguranţă Tridion

Realizată din materiale de înaltă calitate, celula de siguranţă Tridion oferă un grad sporit de siguranţă pasagerilor.

smart Media-System

Sistemul smart Media-System, cu ecran cu diagonală de 7 inchi oferă navigaţie 3D, sistem hands free şi redare de muzică.

Încărcare facilă

La toate modelele smart, spătarul scaunului se rabatează complet pentru a putea încărca obiecte mai voluminoase.

  • Modelele smart electric drive sunt disponibile pentru comenzi la Partenerul Autorizat smart - Autoklass Pipera. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.autoklass.ro

  • Pentru mai multe informaţii despre smart, puteţi accesa www.smart.com/ro
Poze © Daimler AG 23 Mai 2017 / smart - un brand Daimler

Despre Autoklass

Autoklass este o companie cu tradiţie în domeniul auto, cu prima sucursală deschisă în 1996. Toate centrele Autoklass sunt certificate de către Mercedes-Benz România, serviciile post-vânzare reprezentând o latură foarte importantă în ceea ce priveşte politica de business a companiei. De asemenea, sunt oferite servicii de mentenanţă a autovehiculelor 24/24h, transport, call center, rent a-car.

smart Autoklass Pipera este singurul centru autorizat de vânzări smart din România.