Serviciul de preluare & livrare autovehicule - Pick-up service200 lei, TVA inclus

Serviciul de preluare & livrare autovehicule - Pick-up service

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:


Părerea dumneavoastră este importanta pentru noi. Iar timpul alături de familie sau prieteni este important pentru dumneavoastră. Pornind de la aceste premise, Autoklass oferă Pick-up Service, la prețul de 200 lei, TVA inclus*.

Preluăm autovehiculul dumneavoastră de acasă sau de la birou, îl verificăm, întocmim documentele aferente preluării, aducem autovehiculul în centrul nostru de service, executăm serviciile pe care le-ați solicitat, spălăm interior și exterior, dezinfectăm autovehiculul, și, la final, îl returnăm la domiciliu sau la birou. Puteți achita așa cum vă doriți - prin transfer bancar, imediat după finalizarea lucrărilor, sau cu cardul, la momentul returnării autovehiculului.

Pentru informații și programări, vă rugăm să ne contactați.

* Pick-up Service este disponibil în București și Ilfov, indiferent de distanța față de sucursala noastră. Solicitarea serviciului se face în momentul programării, cu minim 24 de ore înainte de intervenția în service, sub rezerva disponibilității. Anumiți factori, precum vremea și traficul, pot genera întârzieri față de programarea inițială, însă aceste situații vor fi comunicate telefonic. 
Intrebari frecvente