Pachet intretinere motor Mercedes-Benz Trucks1.000 lei + TVA

Pachet intretinere motor Mercedes-Benz Trucks

Contactați-ne

Datele colectate vor fi folosite strict pentru soluționarea cererii care face obiectul acestei campanii online. Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass, astfel:


Alege pachetul de întreținere motor pentru Actros si Axor!

Vino cu truck-ul tău Mercedes-Benz cu an de fabricatie mai mic sau egal cu 2011 la Autoklass Sibiu și beneficiază de pachet de întreținere motor cu: schimb ulei, filtru de ulei, filtru de aer și filtru de motorină, la preț special, manoperă inclusă. 

_____________________________________________________

Preț special1.000 lei + TVA | 1.190 lei, TVA inclus

_________________________________

Folosind piesele de origine Mercedes-Benz beneficiezi de:
• Durată lungă de viață și uzură scăzută
• Niveluri ridicate de siguranță și confort
• Calitate ridicată și performanță
• Componente premium, materiale inovatoare.

 

Notă: Ofertă valabilă în limita stocului disponibil până la 30.06.2021 pentru camioane ale caror serii de caroserie incep cu WDB95 si WDB93. Ne rezervăm dreptul de a nu răspunde pentru eventuale erori de publicare a prețurilor, specificațiilor produselor promovate sau a disponibilității acestora. Pentru a fi siguri că prețurile și specificațiile produselor sunt valabile și corecte, vă rugăm să vă adresați colegilor nostri de la Autoklass Sibiu. Toate comenzile și produsele se supun termenilor și condițiilor de vânzare ale Centrelor Autorizate de Service Mercedes‑Benz.
Intrebari frecvente