Honda - Service de vacanta

Perioada: 01 Mai 2018 15 Iunie 2018

Honda - Service de vacanta

Programeaza-ti masina la o verificare generala!
Aerul condiționat funcționează corect?
Se va supraîncălzi motorul în drum spre vacanță?
Vara nu este mereu prietenoasa atunci când vine vorba de autovehicule. Din acest motiv este important să verificăm ca mașina dumneavoastra este pregătită pentru vacanța.

Tehnicienii noștri vă cunosc Honda mai bine decât oricine, iar service-urile noastre sunt dotate cu cele mai noi facilități și echipamente, pentru a va îngriji mașina asa cum trebuie. Datorita legăturii noastre cu fabrica, vă putem asigura că mașina dvs. este la curent cu toate cele mai recente notificari și acțiuni de întreținere de la Honda.

Orice neregula de natura mecanica sau electrica se va putea remedia mai usor, datorita discount-ului de 15% la toate piesele. 

Mai mult, lucrarile pot fi excutate in timp ce așteptați în cafenelele sucursalelor noastre, bucurandu-va de băuturi calde sau reci și WiFi gratuit.

* Oferta este valabila in perioada 01.05-15.06.2018 pentru toate autovehiculele Honda.

Contact

Introduceti comentariile dumneavoastra folosind formularul de mai jos, iar consultantii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp posibil.

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:


Intrebari frecvente