Noua Clasă A e aici.

Autoklass te invită la test drive. Programează-te acum !
Noua Clasă A de la Mercedes-Benz a evoluat, e intuitiv și gata să te surprindă în moduri în care nu te-ai fi așteptat.
Programează-te la test drive și pregătește-te să te urci la volanul mașinii care te va înțelege perfect.

Un nou design. O nouă eră.
Noua Clasă A arată impecabil, cu linii și suprafețe curate, pentru aerul său sportiv și elegant.

Noua Clasă A
Un interior în permanență adaptabil. Poți schimba display-ul și lumina ambientală.

Siguranța e cuvântul de ordine
Noua Clasă A are ochi aproape oriunde și astfel ești mereu în control, chiar și în situații mai complicate.

Descoperă noua Clasă A

Noua Clasă A nu reinventează condusul, dar reinventează senzațiile de la volan prin MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Individualizare

Niciodată modificat. Cu excepția dumneavoastră și a vieții dumneavoastră. Cine vă cunoaște cel mai bine? Chiar dumneavoastră, bineînțeles. Și acesta este motivul pentru care știți cum puteți profita la maximum de Clasa A.

Stilat cu linia Style, sportiv cu linia AMG sau avangardist cu linia Progressive. Pentru caracteristicile negre, există și pachetul Night. Puteți ajusta cu precizie numeroase detalii, chiar și în interiorul autovehiculului, potrivit dorințelor dumneavoastră. De la tabloul de bord, la orificiile de aerisire și lumini, până la mânerul schimbătorului de viteze. Cu nenumărate elemente ornamentale, culori și linii. Totul este în regulă? Bine

Head-up display

Clasa A tipică, întotdeauna privind în viitor. Ochii în față – funcționează complet automat cu head-up display-ul din noua Clasă A.

Deoarece puteți cuprinde cu privirea viteza, limitele de viteză și informațiile despre navigație, toate în același timp. Toate informațiile relevante sunt proiectate în câmpul dumneavoastră vizual. Efectiv și în culori reale. Înălțimea și conținutul pot fi ajustate și salvate prin intermediul funcției de memorie. Un alt lucru la care nu va mai trebui să vă gândiți în viitor.

Inteligență artificială

Cunoaște drumul către noul dumneavoastră apartament. Și obiceiurile dumneavoastră. Noua Clasă A este mai inteligentă decât a fost vreodată. În fiecare zi învață câte ceva și mai presus de toate, ajunge să îl cunoască ceva mai bine pe șofer.

Își poate aminti melodiile preferate și modul în care trebuie să funcționeze. Apoi setează automat postul de radio corect sau vă prezintă o rută mai rapidă, atunci când traficul este aglomerat pe drumul obișnuit. În mod autonom și absolut natural, atât timp cât doriți.

Comandă vocală

Sunt foarte multe de discutat. Datorită sistemului nou-nouț LINGUATRONIC, noua Clasă A ascultă. Dar face mult mai mult decât să asculte: vă înțelege, fără ca dumneavoastră să fiți nevoit să învățați comenzi. Și vorbește cu dumneavoastră.

Doriți să citească un SMS sau să dictați și să trimiteți un mesaj? Nicio problemă. Verifică vremea de la destinație în locul dumneavoastră, schimbă postul de radio sau vă duce acasă cât se poate de repede. Nu sunt necesare decât două cuvinte: „Hei, Mercedes”. Și noua Clasă A este numai urechi.

Suport tactil și ecran tactil

Utilizare printr-o anumită atingere. Imaginați-vă că ați putea utiliza întregul autoturism doar cu degetul mic. Perfect, nu? Atunci, dorim să vă prezentăm suportul tactil, prin intermediul căruia puteți seta aproape orice.

De exemplu, sistemul de navigație sau lumina ambientală. Suprafața sensibilă la atingere vă recunoaște chiar și scrisul de mână, fără niciun efort. Prin intermediul ecranului tactil, lucrurile sunt chiar mai simple și mai directe. Aici, o mișcare este suficientă și deja auziți un click.

Designul nu urmează funcția, ci senzația.

Uneori vedeți ceva și știți imediat că vi se potrivește. Voilá: noua Clasă A. Aspectul este sport. Aura, avangardistă. Liniile alungite sunt clar definite. Caroseria este senzuală și proporționată perfect. Și farurile cu LED MULTIBEAM emană eleganță, fără efort. Are stil și clasă.

Exterior

Toate liniile noii Clase A urmează o singură direcție: filosofia noastră a designului Sensual Purity. Suprafețele sunt și mai puriste, detaliile mai concise. Inteligent, nu?

Uneori, totul se aranjează perfect. Aspectul, caracterul și prezența fac noua Clasă A să devină plăcută pe loc. Spatele reproiectat pare lat, sport și distinctiv, într-un mod senzual. Stopurile elegante, formate din două piese în două culori nu doresc să atragă atenția cu tot dinadinsul, dar o merită: prin precizie și aspect. Dar asta nu este tot. Pentru că nu doar că lățesc vizual spatele, dar o și fac. Și prin urmare, încărcarea devine semnificativ mai ușoară.

Noua Clasă A aerodinamică înoată contra curentului cu așa-numitul „bot de rechin”. În spatele acestuia, sunt ascunse o grilă de radiator brusc verticală și o capotă cu marginea coborâtă. Două caracteristici reale pe stânga și pe dreapta: farurile opționale, aplatizate cu LED MULTIBEAM [1] emană inovație. Vizual, aceasta înseamnă că noua Clasă A este și mai aproape de șosea. Și ne face inimile să bată mai rapid.

Interior

Interiorul autovehiculului noii Clase A practic își îmbrățișează ocupanții. Combinația dintre tabloul de bord, consola centrală și căptușelile portierelor este fluentă și asigură efectul de „învăluire”. Această combinație este la fel de unică în clasa sa precum și selecția de elemente ornamentale și lămpile difuze, care prezintă totul în cea bună lumină.

În acest caz, o imagine chiar spune mai multe decât o mie de cuvinte. Interiorul noii Clase A are un look absolut nou, oferindu-vă perspective complet inovatoare. Nu pe unul, ci pe două display-uri de înaltă rezoluție. 7 inch ca dotare standard. La cerere, ecran foarte mare, de 10,25 inch. În orice caz, ecranele par a pluti în interior. De asemenea, comenzile sunt foarte simple, prin intermediul volanului, al suportului tactil sau al ecranului tactil. Acesta din urmă reprezintă o altă premieră și în mod cert merită o atenție sporită.

Uneori, aveți nevoie de puțin mai mult spațiu. Acesta este motivul pentru care portbagajul noii Clase A este mai mare. În cifre, este mai lung cu peste 110 mm, mai lat cu 225 mm și cu un volum mai mare cu 29 de litri față de predecesorul său. Ce înseamnă aceasta atunci când vine vorba despre obiecte voluminoase? Șase lăzi cu băutură, două genți de golf înghesuite sau un cărucior de copil, de exemplu. Nu este suficient? Atunci, creați un spațiu și mai mare cu pachetul opțional pentru compartimentul de încărcare. Gata.

Accesul dumneavoastră la lumea digitală Mercedes-Benz.

Cea mai bună conexiune pentru autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me connect

Cu Mercedes me connect, puteți crea o conexiune fascinantă între dumneavoastră, smartphone și autovehiculul Mercedes-Benz. Indiferent dacă vă aflați pe drum sau acasă, cu Mercedes me connect puteți căuta cu ușurință datele importante ale autovehiculului, precum kilometrajul, presiunea din anvelope și cantitatea de carburant din rezervor, pe portalul Mercedes me sau prin aplicația Mercedes me. Serviciile de telediagnoză, managementul accidentelor, managementul operațiunilor de întreținere și managementul defecțiunilor tehnice, precum și sistemul Mercedes-Benz de apelare în caz de urgență vă oferă securitate în rețea.

Puteți transmite în mod confortabil destinațiile de pe smartphone către autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz. Prin intermediul serviciului Live Traffic Information, puteți afla starea traficului aproape în timp real. Estimarea timpului de condus vă avertizează cu privire la traficul aglomerat și vă recomandă o oră de plecare optimă.

Înregistrați-vă și utilizați și alte servicii, care vă îmbogățesc și vă simplifică mobilitatea zilnică.

Accesare Mercedes me connect

Eficiență – mai inteligent pentru viitor.

Conduceți mai eficient, acționați mai eficace.

Cerința din ce în ce mai mare pentru mobilitate și durabilitate ecologică este satisfăcută de Mercedes-Benz cu soluții inteligente. Datorită utilizării unor tehnologii durabile, consumul de combustibil poate fi redus semnificativ, iar puterea poate fi sporită.

Mobilitate pentru generațiile viitoare.

Mercedes-Benz susține strategii orientate spre viitor, pentru a garanta total mobilitatea viitorului. Tehnologiile holistice sunt folosite în orice domeniu, fiind dezvoltate în mod continuu. Cererea: autoturisme fără emisii, economice, care așteaptă cu nerăbdare bucuria parcurgerii kilometrilor. Prin Mercedes me move, este pusă la dispoziție întreaga gamă a serviciilor de mobilitate – indiferent de loc, timp sau de mijlocul de transport. Aplicațiile și serviciile inovatoare garantează plăcerea călătoriei, chiar în propriul dumneavoastră autovehicul.

Aerodinamică

De la o viteză de numai 60 km/h, rezistența aerului devine rezistența principală în timpul condusului și influențează semnificativ consumul. Pentru Mercedes-Benz, acesta este un motiv bun pentru a construi autovehicule cu un design frumos, dar și cu caracteristici aerodinamice.

Aerodinamica excepțională este obținută de Clasa A, printre alte lucruri, cu un compartiment de motor optimizat și prin conceptul de căptușeală cu plăci a șasiului – aici apar aproximativ 20% din întreaga rezistență a aerului, iar soluția este o dimensiune corespunzătoare. De asemenea, sunt reduse turbioanele perturbatoare din spate și, astfel, este mărită eficiența. O valoare Cd îmbunătățită cu 0,01 înseamnă consum de CO2/km cu un gram mai mic în timpul ciclului de condus (NEDC) și, la 150 km/h, chiar cinci grame de CO2 pe kilometru.

Afișarea mesajului ECO

Afișarea mesajului ECO în tabloul de bord ajută șoferul să își eficientizeze stilul de condus. Aceasta verifică stilul de condus în timpul diferitelor etape ale șofatului și îl evaluează.

Design ușor și inteligent

Toate măsurile sunt compilate sub termenul „3D Body Engineering” („Proiectare 3D a caroseriei”), care face ca autovehiculele să fie ușoare și aerodinamice, cu o securitate maximă. Locul de utilizare a fiecărui material depinde de masă, de evaluarea ciclului de viață, de economie și, mai presus de toate, de cerințele impuse de funcția componentelor respective.

Caroseria îndeplinește cele mai exigente cerințe, atunci când vine vorba despre siguranță și confort. În același timp, oțelul de înaltă calitate garantează o masă redusă, pentru consum mai mic și o dinamică extrem de convingătoare a autovehiculului.

Cele mai importante caracteristici ale caroseriei:

 • Habitaclu extrem de stabil, prezentat sub forma unei incinte de siguranță – dezvoltată într-un mod corespunzător în ceea ce privește forma, grosimea materialului și tehnicile de îmbinare (o pondere crescută în rezistența sporită și tabla de oțel de înaltă rezistență).
 • Stâlpii A realizați din oțel ștanțat la cald/călit prin presare.
 • Ansamblu de podea cu traverse longitudinale ranforsate (secțiune transversală, grosimea materialului), structuri de podea pe mai multe straturi, care optimizează absorbția energiei.
 • Elementele de sprijin suplimentare protejează spațiul pentru picioare (bară transversală podea pedale).
 • Numeroasele modalități de încărcare îmbunătățesc distribuția sarcinii, în eventualitatea impactului frontal cu deplasare.
 • Perete lateral: portiere din oțel ranforsat special, profiluri de ranforsare între traversele longitudinale și galerie, bare transversale continue pe scaunele din spate.
 • Stâlpul B cu suprafața superioară realizată din oțeluri ștanțate la cald, de înaltă rezistență, suprafața inferioară realizată din oțeluri care se deformează în mod specific sub solicitare.
 • În partea din spate, traversele longitudinale sunt realizate, de asemenea, din oțel de înaltă rezistență.

Mercedes-Benz Clasa A - 126 de mașini în stoc.

MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 114 CP
 • Automată / FWD

17.979 KM

24.768
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

24.780
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 112 CP
 • Automată / FWD

16.000 KM

25.600
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Diesel
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată

15.000 KM

25.900
Mercedes-Benz A 200

Mercedes-Benz A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

45.535 €
26.629
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

35.664 €
26.629
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

35.664 €
26.629
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

35.664 €
26.629
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 156 CP
 • Automată / FWD

60.000 KM

41.031 €
26.700
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată

18.000 KM

26.700
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

25.000 KM

26.900
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată

18.000 KM

26.900
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

35.070 €
27.355
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

4.950 KM

41.299 €
27.370
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 122 CP
 • Automată / FWD

11.000 KM

27.490
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

40.000 KM

27.500
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

11.247 KM

27.500
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 156 CP
 • Automată / FWD

50.000 KM

41.103 €
27.609
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

18.000 KM

27.651
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 122 CP
 • Automată / AWD

18.000 KM

27.709
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

27.758
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată

15.000 KM

27.950
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

34.600 KM

28.100
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

35.000 KM

28.100
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

21.300 KM

28.300
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

36.325 €
28.334
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Manuala / FWD

6.403 KM

28.500
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

11.748 KM

28.605
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată

15.000 KM

28.700
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

18.000 KM

28.840
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 156 CP
 • Automată / FWD

18.000 KM

28.980
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

38.500 KM

28.980
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

35.000 KM

28.999
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 122 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

29.037
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

18.000 KM

29.100
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

6.000 KM

39.544 €
29.155
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată

15.000 KM

29.200
MERCEDES-BENZ A 180d

MERCEDES-BENZ A 180d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

10.000 KM

40.965 €
29.218
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.132 cm3 / 163 CP
 • Automată

18.000 KM

29.300
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

18.000 KM

29.300
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

10.933 KM

37.723 €
29.400
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

25.000 KM

29.464
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 156 CP
 • Automată / FWD

18.000 KM

29.475
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

600 KM

29.550
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată

35.000 KM

29.800
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

10.956 KM

29.869
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

18.477 KM

29.900
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

16.602 KM

29.900
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

17.092 KM

29.950
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

11.831 KM

29.990
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

12.000 KM

30.850
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

11.996 KM

31.000
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

15.500 KM

43.150 €
31.490
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

5.297 KM

31.500
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

12.000 KM

31.795
MERCEDES-BENZ A 200 d

MERCEDES-BENZ A 200 d

 • Diesel
 • 1.950 cm3 / 150 CP
 • Automată / FWD

3.000 KM

38.021 €
31.900
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

8.500 KM

31.950
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

2.400 KM

38.782 €
32.000
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată

18.000 KM

32.300
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată

18.000 KM

32.300
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată

18.000 KM

32.300
MERCEDES-BENZ A 200 d

MERCEDES-BENZ A 200 d

 • Diesel
 • 1.950 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

18.000 KM

32.823
MERCEDES-BENZ A 200 d

MERCEDES-BENZ A 200 d

 • Diesel
 • 1.950 cm3 / 150 CP
 • Automată / FWD

18.000 KM

32.823
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată

15.000 KM

33.200
MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

7.500 KM

43.566 €
33.490
MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată

15.000 KM

33.700
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

2.267 KM

41.150 €
33.900
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

15.000 KM

34.238
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

3.000 KM

39.026 €
34.343
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

3.000 KM

40.686 €
34.500
MERCEDES-BENZ A 250

MERCEDES-BENZ A 250

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 224 CP
 • Automată / FWD

6.000 KM

45.350 €
34.510
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

8.207 KM

49.105 €
34.921
MERCEDES-BENZ A 220

MERCEDES-BENZ A 220

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 190 CP
 • Automată / FWD

10.000 KM

35.029
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 122 CP
 • Automată / FWD

3 KM

36.819 €
35.034
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 192 CP
 • Automată / FWD

0 KM

36.973 €
35.783
MERCEDES-BENZ A 220

MERCEDES-BENZ A 220

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 190 CP
 • Automată / FWD

5.490 KM

47.112 €
35.960
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

0 KM

37.276 €
36.086
Mercedes-Benz A 200 Limuzina

Mercedes-Benz A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

10.000 KM

47.385 €
36.147
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1 cm3 / 122 CP
 • Automată / AWD

5 KM

36.455
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

4.500 KM

41.477 €
36.490
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

0 KM

39.032 €
37.247
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

5 KM

39.882 €
37.502
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

1.986 KM

42.875 €
37.730
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată

0 KM

40.198 €
37.818
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

0 KM

37.884
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

4 KM

44.440 €
38.218
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 122 CP
 • Automată / FWD

3 KM

38.270
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

5 KM

40.245 €
38.460
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 136 CP
 • Automată / FWD

1.700 KM

38.782
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

3.000 KM

44.155 €
38.856
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 156 CP
 • Automată / FWD

3 KM

41.596 €
38.899
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

3.000 KM

48.218 €
38.900
MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

5 KM

40.698 €
38.913
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată

0 KM

39.186
MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

0 KM

39.300
MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

5 KM

39.371
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

0 KM

39.484
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 156 CP
 • Automată / FWD

5 KM

39.829
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

7 KM

39.999
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 185 CP
 • Automată / FWD

0 KM

42.358 €
40.573
MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

5 KM

40.811
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

3 KM

42.613 €
40.824
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

5 KM

41.055
MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

MERCEDES-BENZ A 180 d Limuzina

 • Diesel
 • 2.018 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

3 KM

41.062
MERCEDES-BENZ A 180 d Limousine RL

MERCEDES-BENZ A 180 d Limousine RL

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 116 CP
 • Automată / FWD

0 KM

41.068
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

5 KM

41.078
MERCEDES-BENZ A 180 d

MERCEDES-BENZ A 180 d

 • Diesel
 • 1.461 cm3 / 148 CP
 • Automată / FWD

5 KM

41.138
MERCEDES-BENZ A 200 d

MERCEDES-BENZ A 200 d

 • Diesel
 • 1.950 cm3 / 150 CP
 • Automată / FWD

5 KM

43.686 €
41.306
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

5 KM

43.905 €
41.525
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

0 KM

43.357 €
41.572
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

4 KM

43.393 €
41.608
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

23 KM

45.024 €
41.899
MERCEDES-BENZ A 200 d

MERCEDES-BENZ A 200 d

 • Diesel
 • 1.950 cm3 / 150 CP
 • Automată / FWD

5 KM

41.978
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

1.500 KM

48.219 €
42.432
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

5 KM

44.428 €
42.643
MERCEDES-BENZ A 200 d

MERCEDES-BENZ A 200 d

 • Diesel
 • 1.950 cm3 / 150 CP
 • Automată / FWD

0 KM

45.096 €
42.716
MERCEDES-BENZ Mercedes-AMG A 35 4MATIC+

MERCEDES-BENZ Mercedes-AMG A 35 4MATIC+

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 306 CP
 • Automată / RWD

18.000 KM

42.727
MERCEDES-BENZ A 180

MERCEDES-BENZ A 180

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

0 KM

43.173
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

0 KM

43.351
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată

0 KM

43.519
MERCEDES-BENZ A 200

MERCEDES-BENZ A 200

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

0 KM

43.554
MERCEDES-BENZ Mercedes-AMG A 35 4MATIC+

MERCEDES-BENZ Mercedes-AMG A 35 4MATIC+

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 306 CP
 • Automată / AWD

18.000 KM

44.333
MERCEDES-BENZ A 220

MERCEDES-BENZ A 220

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 190 CP
 • Automată / FWD

0 KM

46.815 €
44.435
MERCEDES-BENZ A 250

MERCEDES-BENZ A 250

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 224 CP
 • Automată / FWD

4.500 KM

47.266 €
45.481
MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

MERCEDES-BENZ A 200 Limuzina

 • Benzina
 • 1.332 cm3 / 163 CP
 • Automată / FWD

0 KM

45.839
MERCEDES-BENZ A 220 4MATIC Limuzina

MERCEDES-BENZ A 220 4MATIC Limuzina

 • Benzina
 • 1.991 cm3 / 190 CP
 • Automată / AWD

5 KM

47.778 €
45.993

Hai la test driveProgramează acum un test drive și descoperă o experiență unică la bordul noii Clase A de la Mercedes-Benz

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:

AUTOKLASS se obligă să respecte confidențialitatea.
SC Autoklass Center SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 3213, având posibilitatea să prelucreze și să utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a raspunde solicitărilor dumneavoastră.