Mobilitate electrica

Bun venit la Autoklass - Mobilitate Electrica ! Daca va ganditi sa va achizitionati sau deja detineti un scooter electric, o trotineta sau o bicicleta electrica, Autoklass va poate oferi o gama variata de produse electrice pentru a va face viata mai usoara, mai comfortabila si mai independenta. Filizofia noastra de brand pune clientii pe primul loc, iar scopul diviziei de Mobilitate Electrica este acela de a va ajuta sa va traiti viata din plin. Bun venit la Autoklass – Mobilitate Electrica ! Daca va ganditi sa achizitionati un scooter electric, o trotineta sau o bicicleta electrica, sunteti in locul potrivit. Avand ca principal obiectiv grija fata de mediu, Autoklass a deschis divizia de Mobilitate Electrica, dedicata tuturor celor care cred ca fiecare om poate contribui la imbunatatirea calitatii vietii si la protejarea mediului. Scopul diviziei de Mobilitate Electrica Autoklass este acela de a va ajuta sa traiti viata din plin!

Trotinetele, bicicletele, scooterele electrice sunt silentioase, nu necesita combustibil, nu emit CO2. Acest lucru ar putea face ca orasele noastre sa ramana locuibile pentru mai mult timp.

Va invitam sa cunoasteti produsele oferite de divizia Mobilitate Electrica Autoklass !

Conform legislației în vigoare, vehiculele electrice ce pot depăși prin construcție viteza de 25 km/h, sunt considerate mopede și pentru conducerea acestora pe drumurile publice, trebuie să aveți 16 ani împliniți și permis de conducere categoria AM. De asemenea, acestea nu pot circula pe trotuar, ci doar pe carosabil, respectând codul rutier. Înregistrarea acestei categorii de vehicule este obligatorie și se face la primăria de care aparține proprietarul.

Scrieti-ne