Vanzare

Achizitionam toate marcile si modelele de autovehicule, la toate nivelurile de pret. In functie de nevoile si dorintele dumneavoastra, oferim posibilitatea de a schimba autovehiculul dumneavoastra cu un altul, nou sau rulat.

Personalul calificat va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie, oferindu-va orice informatii legate de autovehiculele dorite, precum si consiliere in legatura formalitatile necesare: transcrierea dreptului de proprietate, vanzare, cumparare, inmatriculare, asigurare auto, etc.

Putem afirma ca la AUTOKLASS MARKET veti obtine un pretul corect pentru autovehiculul dumneavoastra. Consultantii nostri impreuna cu dumneavoastra vor proceda la estimarea tehnica si estetica a autovehiculului dumneavoastra. Rezultatul estimarii, anul de fabricatie, valoarea medie de tranzactionare pe piata fiind factori importanti ce vor reflecta fidel valoarea finala a autovehiculului dumneavoastra.

In termen de 24h de la predarea autovehiculului si a tuturor documentelor necesare perfectarii tranzactiei de vanzare-cumparare vom efectua plata in modalitatea agreata in prealabil de dumneavoastra, in numerar sau transfer in cont bancar.

Echipa profesionista si gata sa raspunda nevoilor si dorintelor dumneavoastra. Nu trebuie sa va temeti de formalitati. Beneficiati de intregul nostru suport. In cazul in care sunteti interesat sa va schimbati autovehiculul, va oferim achizitionarea unuia noi sau rulat, in contrapartida.

Aveti nevoie de bani, dar in acelasi timp si de masina? Atunci aveti o excelenta posibilitate: vanzarea autovehiculului dumneavoastra catre noi si rascumpararea prin intermediul finantarii.
Va achitam imediat banii in numerar, iar dumneavoastra va retineti masina, pe care o veti achita sub forma unor rate lunare.


DOCUMENTE NECESARE VANZARII VEHICULULUI DUMNEAVOASTRA

Persoane fizice
Sunt necesare de urmatoarele documente:
1. Act de identitate ( buletin / carte de identitate, permis de conducere, pasaport)
2. Cartea de identitate si talonul masinii
3. Carnetul service al autovehiculului si cheile
4. Asigurarea obligatorie

Persoanele juridice, vor avea nevoie suplimentar si de:
1. Delegatie pentru persoana imputernicita sa semneze contractul de vanzare-cumparare
2. Hotararea AGA cu privire la decizia de a vinde autovehiculul
3. Stampila