Termeni si Conditii

1. Copyright

Intregul continut al site-ului www.autoklass-market.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. Autoklass Center S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Autoklass Center S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.2. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Inainte de a naviga in website-ul www.autoklass-market.ro va rugam sa cititi cu atentie precizarile din aceasta sectiune. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a website-ului, acceptarea Termenilor si Conditiilor are valoare contractuala.3. Informatii personale

Furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. De aceea, informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. In cazul in care datele introduse sunt gresite, pentru corectare va rugam sa ne trimiteti un e-mail la office@autoklass.ro.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Autoklass Center S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.4. Preturi si informatii
Sectiunea https://www.autoklass-market.ro/masini

Preturile prezentate pe site, in sectiunea “masini” includ TVA (19%), au  caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o informare prealabila. Toate ofertele prezentate de catre Vanzator nu sunt angajante decat in urma validarii in conditiile prezentate mai jos.

Documente contractuale: Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii si semnarii acestuia de catre ambele parti si nu la lansarea comenzii, dupa cum urmeaza:

 • Comanda plasata prin e-mail sau mesaj prin intermediul formularelor din site de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale pentru Vanzator si va fi considerata acceptata numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.
 • Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Facturi.
 • Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
  1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
  2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
  3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului)

5. Preturi si informatii
Sectiunea https://www.autoklass-market.ro/accesorii si sectiunea https://www.autoklass-market.ro/piese-auto

Preturile prezentate pe site in sectiunile “accesorii” si “piese auto” includ TVA (19%). Preturile pot fi modificate de catre vanzator, fara o informare prealabila.

Comenzile se fac online, iar pretul final va fi cel afisat la trimiterea Cosului de Cumparaturi. Dupa transmiterea comenzii, un reprezentant Autoklass va va contacta pentru confirmarea comenzii si valorii totale a acesteia.

Vanzatorul are obligatia sa livreze produsele comandate in felul urmator:

 1. La plata ramburs: dupa confirmarea telefonica sau email a comenzii trimise pe site.
 2. La plata online: dupa confirmarea efectuarii platii online.6. Plata produselor

Plata produselor conform acestor Termeni si Conditii se refera doar la accesoriile si piesele de schimb listate pe site-ul www.autoklass-market.ro. Plata se poate efectua online, cu cardul (de credit/debit) sau in sistem ramburs. 

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. 

S.C. Autoklass Center S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/ Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti continutul sectiunii Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.8. Fololsirea Cookie-urilor

Va rugam sa parcurgeti continutul sectiunii  Politica de Cookies.9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.