Termeni si Conditii

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, trimiteti un e-mail la office@autoklass.ro

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Autoklass Center S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Copyright

Intregul continut al site-ului www.autoklass-market.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Autoklass Center S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Autoklass Center S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Accesul la site

S.C. Autoklass Center S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Autoklass Center S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

4. Descrierea serviciilor

S.C. Autoklass Center S.R.L. , detinatorul magazinului online www.autoklass-market.ro, a fost infiintat in anul 1996. Autoklass Center este dealer autorizat de vânzări si service Mercedes-Benz in Romania, specializat in comercializarea autoturismelor si autovehiculelor comerciale usoare Mercedes-Benz, precum si oferirea de servicii post-vânzare, conform standardelor brandului reprezentat.

Începând cu 2011, grupul Autoklass reprezintă marca japoneza Honda, prezenta in patru orașe din Romania, sucursalele Constanța, Sibiu, Ploiești si Timișoara.

Autoklass este prin sucursala din Pipera si singurul dealer autorizat smart din Romania, deschizându-si porțile in 2008.

In anul 2017 activitatea firmei s-a completat cu comert electronic.

5. Pret

5.1 Sectiunea https://www.autoklass-market.ro/masini

Preturile prezentate pe site includ TVA (19%), au  caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o informare prealabila. Toate ofertele prezentate de catre Vanzator nu sunt angajante decat in urma validarii in conditiile prezentate mai jos.

Documente contractuale

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii si semnarii acestuia de catre ambele parti si nu la lansarea comenzii, dupa cum urmeaza:

 • Comanda plasata prin e-mail sau mesaj prin intermediul formularelor din site de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale pentru Vanzator si va fi considerata acceptata numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o Factura.
 • Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Facturi.
 • Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
  1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
  2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
  3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului)

5.2 Sectiunile https://www.autoklass-market.ro/accesorii si https://www.autoklass-market.ro/piese-auto

Preturile prezentate pe site includ TVA (19%). Preturile pot fi modificate de catre vanzator, fara o informare prealabila.

Comenzile se fac online si pretul final va fi cel afisat la trimiterea Cosului de Cumparaturi. Se va primi o confirmare a bunurilor cumparate si valoarea totala.

Vanzatorul are obligatia sa livreze produsele comandate in felul urmator:

 1. la plata ramburs: dupa confirmarea telefonica sau email a comenzii trimise pe site.
 2. la plata online: dupa confirmarea efectuarii platii online.

6. Plata produselor

Plata produselor conform acestor Termeni si Conditii se refera doar la accesoriile listate pe site-ul www.autoklass-market.ro. Plata se poate efectua online, cu cardul sau in sistem ramburs. 

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. 

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. 

S.C. Autoklass Center S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

7. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.