Declarație de consimțământ cu privire la protecția datelor

AUTOKLASS CENTER SRL doreste să vă ofere informații personalizate și consiliere in conformitate cu interesele Dumneavoastră specifice. Vă rugăm, in acest sens, să vă dați acordul pentru utilizarea datelor Dumneavoastra.  Vom proteja cu strictețe confidențialitatea si caracterul personal al datelor Dumneavoastra. Datele Dumneavoastra personale vor fi utilizate și stocate numai în Uniunea Europeană. Va invitam sa cititi atat informatiile de mai jos, cat si Politica de Confidentialitate.

Sunt de acord să fiu contactat de către companiile menționate mai jos, în scopurile specificate, după cum urmează:

 
 
 

Va rugam sa introduceti adresa de Email si / sau Telefonul pe care ati primit notificarea.

Dorim să vă oferim informații personalizate și consiliere in conformitate cu interesele Dumneavoastra specifice. Vă rugăm, in acest sens, să vă dați acordul pentru utilizarea datelor Dumneavoastra. Vom proteja cu strictețe confidențialitatea si caracterul personal al datelor Dumneavoastra. Datele Dumneavoastra personale vor fi utilizate și stocate numai în Uniunea Europeană.

Da, as dori să primesc informații și consiliere despre produsele si serviciile Daimler AG si ale companiilor afiliate de la următoarele companii:

 1. Autoklass Center S.R.L.
 2. Daimler AG, inclusiv Distribuitorul autorizat si Partenerul autorizat de service Daimler AG, care este cel mai apropiat geografic de adresa pe care am furnizat-o, precum si Distribuitorii autorizati si Partenerii autorizati de service ai Daimler AG pe care i-am contactat sau pe care i-am selectat ca si Distribuitor preferat sau Partener Autorizat de Service preferat;
 3. Mercedes-Benz Romania S.R.L.
 4. Mercedes-Benz Leasing IFN S.A.
 5. Mercedes-Benz Service Leasing S.R.L.
 6. Mercedes-Benz Broker S.R.L.
 7. Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht N.V, precum și succesorii lor legali.

În acest scop, îmi exprim consimțământul pentru companiile menionate mai sus, în fiecare caz deținând rolul de operator de date, ca:

 1. Numele meu, datele de contact si informațiile despre mine furnizate de mine (de exemplu adresa, adresa de e-mail, numărele de telefon, ID-ul mesageriei instant, adresele retelei sociale, interesele);
 2. Datele despre autovehiculele mele (de exemplu, configurația vehiculului, rulaj, date din carnetul digital de service, si
 3. Informatiile despre produsele achizitionate si serviciile utilizate (de exemplu, contracte de închiriere, servicii rezervate Mercedes me connect, configurațiile vehiculelor stocate, istoric service, istoric vanzari piese schimb, istoric vanzari auto)

să fie colectate, prelucrate și utilizate de companiile menționate mai sus și să fie partajate între aceste companii.

Datele sunt folosite pentru a imi  furniza în scris, personal sau prin canalul de contact selectat de mine ofertele adaptate intereselor mele (de exemplu, test drive-uri, evenimente, oferte speciale, servicii în timpul vizitei la un distribuitor). În acest scop, procedurile analitice, inclusiv construirea de profiluri, pot fi folosite pentru a evalua interesele mele. De asemenea, accept să fiu invitat să particip la sondaje de opinie privind produsele si serviciile companiilor menționate mai sus.

Prelucrarea datelor dvs. personale în scopurile specificate mai sus se bazează pe acordul dumneavoastră. Declararea consimțământului este voluntară. Vom prelucra datele dvs. personale numai pe baza acestui consimțământ în scopurile menționate mai sus până când revocați consimțământul sau vă opuneți prelucrării. Pentru aceasta, puteți utiliza în orice moment www.autoklass.rowww.autoklass-market.ro sau, de exemplu, portalul Mercedes me dacă ați creat un cont acolo sau ne puteți contacta: Autoklass Center SRL, Splaiul Unirii 166A, sector 4, Bucuresti, dataprotection@autoklass.ro sau Daimler AG, HPC V420, 10878 Berlin, DoC-Support@daimler.com. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea oricăror activități de prelucrare bazate pe consimțământ înainte de retragere sau alte activități de prelucrare legală. Aveți dreptul să solicitați accesul și rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal și dreptul de a depune o plângere la noi sau la o autoritate de supraveghere în orice moment. Sunteți liber să vă exercitați dreptul la portabilitatea datelor.

Datele Dumneavoastra personale vor fi păstrate de fiecare operator de date pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a atinge scopurile descrise mai sus și pentru o perioadă de maximum cinci ani de la data la care operatorul de date respectiv a interacționat ultima dată cu Dumneavoastra sau pentru orice altă durată necesară în virtutea obligațiilor de păstrare aplicabile operatorului de date relevant.

Puteți contacta ofițerul nostru pentru protecția datelor după cum urmează:

 1. Autoklass Center SRL
 2. Daimler AG
 1. Mercedes-Benz Romania S.R.L.
 2. Mercedes-Benz Leasing IFN S.A.
 1. Mercedes-Benz Service Leasing S.R.L.
 2. Mercedes-Benz Broker S.R.L.

De asemenea, aveți dreptul să faceți obiecții în orice moment și gratuit cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct, respectiv cu privire la prelucrare.

AUTOKLASS se obliga sa respecte confidentialitatea.
SC Autoklass Center SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 3213, avand posibilitatea sa prelucreze si sa utilizeze datele dvs. cu caracter personal pentru a raspunde solicitarilor dvs.