Cos de cumparaturi

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi !

1. Procesarea datelor cu caracter personal

1.1. Autoklass Center S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate prin intermediul formularului de comanda, in scopul furnizarii produselor comandate, in limita stocului disponibil. Prin lansarea unei comenzi pe site, sunteti de acord cu forma de comunicare prin care Autoklass Center S.R.L. isi deruleaza operatiunile comerciale(telefonic sau prin e-mail).

2. Datele colectate si scopurile prelucrarii

2.1. Datele personale colectate despre dumneavoastra se refera la nume, prenume, adresa fizica, numar de telefon, e-mail si ne sunt necesare in vederea preluarii comenzii, emiterii facturii, transmiterea produselor, dovada platii.

2.2. Aceste date sunt utilizate si pentru realizarea urmatoarelor interese legitime ale Autoklass Center S.R.L. sau ale partenerilor nostri:

 • Pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza produsul solicitat;
 • Pentru a va transmite de promotii, oferte si noutati adaptate intereselor si nevoilor dumneavoastra;
 • Pentru oferirea de servicii asociate (garantie, revizii etc.) in cazul produselor de folosinta indelungata;
 • Pentru servicii de marketing direct (prin intermediul postei electronice sau fizic) si publicitate cu privire la produsele si serviciile noastre;
 • Pentru a asigura buna functionare a site-ului nostru www.autoklass-market.ro si pentru a imbunatati performanta acestuia, precum si pentru a asigura accesul dumneavoastra la conturile create in cadrul site-ului nostru;
 • Activitati de cercetare de piata si sondaje.

3. Retentia datelor si transferul acestora

3.1. Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt colectate si prelucrate pe intraga perioada necesara scopurilor aratate la punctul 2. In toate situatiile, datele dumneavoastra nu vor fi stocate si prelucrate pentru o perioada mai mare de 5 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu noi. Autoklass Center S.R.L. nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datale dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa.

3.2. Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, Autoklass poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal Producatorilor bunurilor comercializate, precum si furnizorilor de produse si servicii angajati de Autoklass pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:

 • Producatorii autovehiculelor pentru marcile reprezentate;
 • Companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de Autoklass;
 • Procesatori de plati electronice;
 • Companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele Autoklass;
 • Furnizori de servicii IT ce asista Autoklass pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-urilor Autoklass;
 • Furnizorilor de servicii de intretinere si garantie angajati de Autoklass.

3.3. In toate cazurile descrise mai sus dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

4. Drepturile dumneavoastra

4.1. In calitate de client Autoklass Center S.R.L. aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:

 • Sa fiti informat/a, o data pe an, daca Autoklass Center S.R.L. va prelucreaza sau nu datele personale si care sunt acestea;
 • Sa solicitati corectarea datelor transmise, in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;
 • Sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, pentru motive intemeiate si legitime ce tin de situatia dumneavoastra particulara. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare;
 • Sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra, cu exceptia situatiei in care legea interzice stergerea.

4.2. Puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa dataprotection@autoklass.ro. Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra atunci cand doriti sa va exercitati drepturile de mai sus.

5. Drepturile dumneavoastra

5.1. In calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele prelucrate;
 • dreptul de a rectifica datele inexacte sau completarea acestor date;
 • dreptul de solicita stergerea datelor cu caracter personal;
 • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a va retrage oricand consimtamantul dat;
 • dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere atunci cand considerati ca s-au incalcat dispozitiile legale in materia protectiei datelor cu caracter personal.

6. Securitatea datelor

6.1. Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.

6.2. Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (seria si numarul actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.

6.3. Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informatiilor nu este infailibil. De aceea lucram in mod continuu pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa va informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastra.

 
Intrebari frecvente