-28% DISCOUNT
PRODUS IN STOC
255 Vizualizari
  • Janta AMG 5 spite 19
  • Janta AMG 5 spite 19

Descriere

Lungul drum spre perfecțiune
Jantele din aliaj ușor AMG nu numai că îmbunătățesc aspectul vehiculului, ci oferă și siguranța maximă.

Toate roțile sunt adaptate cu precizie la vehiculul dvs. în ceea ce privește profilul de încărcare și dimensiunile. Înainte ca jantele din aliaj ușor să vă poată însoți în siguranță în călătorii, acestea sunt supuse unui program extins de dezvoltare și testare. Fiecare proiect de roată trebuie să treacă o varietate de teste de rezistență, bazate pe îndrumări Mercedes-Benz exacte, toate depășind cerințele legale. Acestea includ rutine speciale de testare care simulează provocări reale pe șosea și teste de materiale în instalații de raze X de ultimă generație.

Roțile cu strălucire ridicată sunt supuse unor teste suplimentare, cum ar fi expunerea la spray cu sare puternic coroziv sau un program variabil de climă de 28 de zile. Doar după ce au trecut toate testele, roțile pot fi incluse în gama de jante originale din aliaj ușor Mercedes-Benz.

Jantele din aliaj ușor AMG sunt furnizate fără anvelope, capace butuc, capace supapă, șuruburi roți sau încuietori jante.

Rim size: 9 J x 19 ET 20, pentru anvelope 255/50 R19

Compatibilitate model GLC C253 (09/16 - prezent), X253 (09/15 - prezent)

Cumpara

Contacteaza dealer

0729 019521

Firica Catalin

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:

Intrebari frecvente