-24% DISCOUNT
PRODUS IN STOC
43 Vizualizari
  • Card de navigatie Garmin Europa

Descriere

Garmin® MAP PILOT, modul de navigație card SD, ECE, pentru modernizare Cod 357 (EG9), modele cu preinstalare Cod 522. Garmin® MAP PILOT ECE NTG5 Star1 V13.0 - Harta versiunea V13.0 - Versiunea software: E59.3

Navigare ușor de utilizat, date precise ale hărții și ghidare excelentă a traseului - sistemul Garmin® MAP PILOT aduce toate avantajele unui sistem de navigație Garmin® pe CD-ul Audio 20. Acest lucru se realizează pur și simplu prin introducerea unui card SD care conține software de navigație și înregistrări de date de hartă. Hărțile au un aspect Garmin® și sunt afișate cu rezoluție înaltă și color pe ecranul mare al sistemului multimedia, cu informații suplimentare de navigație în tabloul de bord. Vizualizări 3D cu imagini de drum și clădiri precise, precum și sisteme fotorealiste de asistență la trafic și asistent de bandă pentru a facilita orientarea. Controlerul este disponibil pentru o operare intuitivă. Controlul vocal poate fi utilizat și cu sistemul de navigație. Managerul de descărcare Garmin® MAP PILOT pentru actualizarea software-ului de navigație și a datelor de hartă, precum și informații suplimentare cu privire la condițiile de utilizare pot fi obținute la: https://shop.mercedes-benz.com/garmin-map-pilot

Utilizarea gratuită a serviciului „Informații trafic live” timp de 3 ani de la data punerii în funcțiune. Ulterior, acest serviciu poate fi extins cu încă 3 ani prin achiziționarea unei hărți de actualizare (inclusiv materialul actual pentru hărți).

Date cartografice incluse:
Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Marea Britanie (Anglia, Țara Galilor, Scoția, Irlanda de Nord, Insulele Canalului, Insula Man), Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Kazahstan, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia (FYRO), Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia (incl. Madeira și Azore), România, Rusia (incl. Enclava Kaliningrad), San Marino, Serbia (până la 2T / 2014 incl. Kosovo), Slovacia, Slovenia, Spania (incl. Insulele Canare, Ceuta, Melilla), Suedia, Elveția , Ucraina, Vatican.
Instructiuni de instalare
Deoarece Garmin® MAP PILOT (card SD) este conectat permanent la unitatea principală după introducere, nu poate fi transferat către alte vehicule.
Dacă unitatea principală trebuie înlocuită în caz de deteriorare, trebuie înlocuit și Garmin® MAP PILOT (card SD). Introduceți codul 357 în cardul de date al vehiculului atunci când montați Garmin® MAP PILOT pentru a vă asigura că acest lucru se întâmplă.

Valabil din producția 08/2017
Doar în combinație cu un nou cap (cod 154) și preinstalare pentru Garmin Map Pilot (cod 355).

Cumpara

Contacteaza dealer

0729 019521

Firica Catalin

Sunt de acord să fiu contactat de către compania Autoklass pentru oferte, reclame, publicitate, campanii de marketing si promovare, cercetari de piata, sondaje de opinie si colectare informatii statistice si feedback pentru produsele si serviciile Autoklass, astfel:

Intrebari frecvente